Погрожував розправою: Antiterror Security Group затримала молодика, який намагався отримати ліки для виготовлення наркотиків
image

Бійці Antiterror Security Group затримали молодика, який погрожував розправою персоналу аптеки, бо ті не продавали йому ліки, що відпускаються лише за рецептом. Про це повідомили в охоронній компанії.

Як стало відомо, в аптеці «Країна здоров’я», що знаходиться у Бучі на вулиці Жовтнева, 1А, чоловік намагався купити без рецепта ліки, які відпускаються лише за рецептом і використовуються для виготовлення наркотичних речовин. Після відмови у покупці, молодик обурився та почав скандалити і погрожувати розправою. За всіма ознаками у поведінці, стало зрозуміло, що покупець страждає від наркотичної залежності і готовий на будь-що, аби отримати потрібні ліки.

У зв’язку з цим, працівники аптеки натиснули «тривожну кнопку» та викликали на допомогу Antiterror Security Group. Протягом 6 хвилин бійці охоронної компанії були на місці та затримали зловмисника, щоб передати поліції. На щастя, ніхто не постраждав.

Раніше ми писали, що «тривожна кнопка» – найкращий захист для батьків, дітей та жінок, які самостійно не зможуть завадити зловмиснику вчинити протиправні дії. Всього одне натискання дозволить убезпечити життя собі та своїм близьким.

Нагадаємо, Antiterror Security Group має найбільшу кількість груп реагування у всьому Приірпінні, а фахівці компанії – найкращу підготовку. Саме ці факти дозволяють оперативно та якісно виконувати своє завдання – убезпечувати життя клієнтів та їхніх близьких.

26 Jan 2022 18:28