23-26 квітня Всеукраїнський молодіжний тренінг у Бучі
image

Міністерство молоді та спорту України обрало наше місто для проведення 23-го Всеукраїнського тренінгу «Ефективний менеджмент молодіжних центрів». Згодом естафету підхоплять Суми і Дніпро.

23-26 квітня до Бучі з’їдуться керівники молодіжних центрів, молодіжні працівники, менеджери молодіжних проектів, працівники структурних підрозділів, відповідальні за роботу з молоддю, усі ті, хто дотичний до роботи з молоддю та хоче поліпшити свої менеджерські компетенції під час 23-го Всеукраїнського тренінгу «Ефективний менеджмент молодіжних центрів».

Мета навчальної програми – посилити спроможність команд молодіжних центрів в Україні, надавши їм знання та навички з основ менеджменту молодіжного центру. А ще – підтримати команди в розбудові соціальної згуртованості місцевих громад, у тому числі щодо сталої, системної, планованої роботи центру, задля розвитку молодіжної політики та молодіжної роботи.

У департаменті молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України зауважують, що це навчання дасть можливість слухачам удосконалити свої знання та практичні навички з управління молодіжними просторами різних форматів, дізнатися більше про роботу подібних молодіжних центрів, які працюють у світі та в Україні, і, безумовно, стати членом спільноти працівників молодіжних центрів, де завжди можна проконсультуватися, отримати пораду і підтримку від колег-однодумців!

Програма охоплює такі тематики:
– дослідження молоді громади та різноманітність форм досліджень потреб молоді, аналіз ключової проблематики;
– формування навичок для працівників центрів щодо планування, прогнозування та вимірювання результатів позитивного впливу центру на молодь громади; 
– створення простору молодіжного центру, ураховуючи заплановану програмну діяльність;
– ефективна робота команди молодіжного центру, зовнішні та внутрішні комунікації в колективі, брендинг та позиціонування центру;
– створення волонтерських рухів при молодіжних центрах; 
– зустрічі з представниками та експертами у сфері молодіжної роботи та розвитку молодіжних
центрів в Україні; 
– кейси з досвіду роботи діючих молодіжних центрів України тощо.

Організатори заходу: Міністерство молоді та спорту України, програма «Активні громадяни» від Британської ради в Україні, ГО «Молодіжна Платформа», Асоціація молодіжних центрів України в партнерстві зі структурними підрозділами з питань молоді Київської, Сумської, Дніпропетровської облдержадміністрацій.

18 Mar 2019 10:42