СЕО товариства «Відважних» передав підбірку літератури для бібліотеки Ірпінського ліцею інноваційних технологій ІЛІТ

Сьогодні, у Міжнародний день дарування книг, СЕО Товариства «Відважних», голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк разом зі своїм сином Максимом – випускником ІЛІТу, подарували підбірку літератури для бібліотеки Ірпінського ліцею інноваційних технологій ІЛІТ. Вони передали ліцеїстам підбірку із 37 книг.

Раніше в ліцеї не було своєї бібліотеки, але учні та колектив з цих двох підбірок вирішили розпочати формування найбільшої на Київщині шкільної бібліотеки англійською, іспанською, німецькою та польською мовами.

«У цій світовій колекції, звісно, на першому місці будуть шедеври української прози та поезії. Адже Ірпінь – столиця української літератури: тут вручається найбільша в Україні за розміром фінансування Літературна премія Ірпеня, відкрито Парк письменників, Площу Творчого Духу, пам’ятник Автору, дерев’яну скульптуру Читача, книжковий мурал, проходять презентації книг та видають книги творів про Ірпінь», – написав Володимир Карплюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Також він закликав усіх охочих долучитись до створення бібліотеки: «Я звертаюся до всіх, хто читає мій пост, з проханням передати декілька книг до ІЛІТ – разом ми впораємося з ідеєю зробити кращу міжнародну бібліотеку на Київщині».

Подарувати книги Ірпінському ліцею інноваційних технологій можна, звернувшись до директорки закладу Марії Гостін за телефоном +380934869833.

Нагадаємо, товариство «Відважних» – соціально-відповідальна компанія, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Соціальна відповідальність компанії зосереджена на трьох напрямках: підтримка сучасної української літератури, інноваційна освіта та розвиток велоруху. За підтримки товариства «Відважних» в Ірпені започатковано щорічну всеукраїнську премію у галузі літератури – Літературна премія Ірпеня та спеціальну премію “Мистецтво Відважних” в рамках всеукраїнського художнього пленеру “Намальований Ірпінь.

14 Feb 2023 23:58