Активісти запрошують долучитися до забігу “Wings for Life”
image

5 квітня розпочнеться унікальний та дуже корисний флешмоб.
Партнери забігу Wings for Life вирішили підготувати спортсменів та всіх охочих до світового забігу, мета якого допомогти людям, які пересуваються на візку.

Партнери забігу Ульяна Пчелкина під керівництвом тренера Emilia Zinchenko та Віталій Пчолкін знімали про флешмоб відео на Бучанському стадіоні. Мета заходу: залучити якомога більше людей до заняття спортом та підготувати всіх, хто цього бажає, до забігу Wings for Life.

Правила флешмобу:
1. Для підтвердження дистанції забігу використовувати додаток Wings for Life.
2. Обов’язкові хештеги: #ЗаГАРтуйся #ГАР #ТАР #Redbull #WingsForLife.
3. Обов’язково зробити фотозвіт свого забігу і опублікувати його в соціальних мережах.
4. Використовувати звичайний візок без вело- та електроприводу.

Порядок проведення.
Свій забіг можна проводити будь-де: на подвір’ї, стадіоні, парку…
Трішки про забіг.
Його унікальність полягає в тому, що учасники прямують не “ДО” фінішу, а “ВІД” нього, намагаючись втекти від автомобіля-кетчера (Catcher Car) реального або віртуального, який є “рухомою фінішною прямою”, що слідує за учасниками у заданому темпі, поступово збільшуючи свою швидкість доти, доки не наздожене кожного з них.
100% вступних внесків учасників спрямовуються на пошук та розробку методів лікування травм спинного мозку.
Некомерційний фонд Wings for Life ретельно вибирає і спонсорує передові дослідницькі проекти та клінічні дослідження, які в перспективі мають змінити життя людей у всьому світі.
Україна поки не має офіційного автомобіля Catcher Car, але це не завадить взяти участь з допомогою мобільного додатку, який спеціально розроблений для того, щоб кожен охочий міг бігти разом з усім світом в будь-якій місцевості.

Перш за все Вам потрібно завантажити мобільний додаток “WINGS FOR LIFE WORLD RUN – APP RUN”. Зробити це можна або в App Store, або в Play Market, в залежності від платформи смартфона.

Сплатити благодійний внесок у розмірі 10 євро.

Приєднатися до вже існуючого забігу, знайшовши “WINGS FOR LIFE WORLD RUN – APP RUN” у твоєму місті або бігти індивідуально, спланувавши власний маршрут.

Бігти з додатком разом зі всім світом заради тих, хто не може!

Початок 5 квітня о 14:00.

03 Apr 2019 10:26