Анонс програми “Добро і зло”: Інтервю з Бучанським протоієреєм Андрієм Галавіним
image

Щонеділі о 18:00 на телеканалі НАШ виходить авторський проект українського переговорника і громадського діяча Юрія Тандіта “Добро і зло”.
Це проект про дивовижних людей, які розкриються глядачеві з несподіваного боку!

Знімальна група завітали у Бучу, аби відзняти черговий випуск програми, що вийде вже цієї неділі о 18 годині. 

Про вічні цінності говорили з настоятелем Храму Святого Апостола Андрія Первозванного протоієреєм Андрієм Галавіним.
– Ми часто стоїмо перед вибором між добром і злом, чорним і білим, праведним і грішним! У своїх прагненнях боротьби за справедливість часом можемо упустити факт підміни світла темрявою, а честі – брехнею і помилково прийняти зло за добро. Герої нашого проекту допоможуть відкрити в серці любов і подивитися на світ іншими очима , – розповідає Юрій Тандіт.

Програма за участю відомих діячів суспільно-політичного життя країни та світу, церковних ієрархів і представників духовенства різних конфесій: патріархів, єпископів, священиків, імамів, пастирів уже знайшла свого глядача, адже сьогодні, як повітря, нам потрібна віра і мир, добро і вічні цінності, які іноді помирають, придушені бездуховністю.

В ефірі ведучий і герої програм говорять на різні теми, що мають відношення до пізнання Добра і Зла, про віру, про шляхи до Бога, про любов, про сім’ю, про життєві цінності.
Автор і ведучий проекту Юрій Тандіт є радником міністра МВС України, конфліктологом, який з 2014 року вів переговори зі звільнення полонених на сході України.

Уже вийшли програми, у яких своїми думками про вічні цінності ділилися люди, чиї імена добре відомі в Україні і за її межами: Олександр Усик, професійний український боксер та абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі, Нік Вуйчич (Австралія), постійний дипломатичний представник Папи Римського Апостольський діючий нунцій Клаудіо Гуджеротті, міжнародний парламентер Марк Лоусер (США) , Євстратій Зоря ,протоієрей Олександр Клименко- керівник єпархіального відділу «Церква і культура,» переможець телевізійного шоу «Голос країни 2017″.

Тому у неділю, 24 березня, переглянемо програму, аби почути з перших уст роздуми про те, що сьогодні хвилює кожного із нас.

25 Mar 2019 11:54