Буча зустрічала делегацію з Республіки Білорусь
image

Представники Гродненського обласного виконавчого комітету-головного управління юстиції , відділу по роботі зі зверненнями громадян та юридичних осіб , управління справами ,Національного центру законодавства та правових досліджень, управління Міністерства юстиції РБ та  працівники Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг КМДА прибули у місто з метою вивчення досвіду у сфері надання адміністративних послуг і інших сферах  життєдіяльності міста.

 Звісно, розпочалася робота зі знайомства з роботою ЦНАПу, який вже надає 195 послуг і паспортних, зокрема.  Гості детально цікавилися роботою фронт-офісу та бек-офісу, кількістю наданих послуг, графіком роботи- усім, що забезпечує якість і доступність для отримувачів- мешканців не лише Бучанської ОТГ.

Знають вони про реформи, що впроваджуються у країні: децентралізацію, освітню і медичну. І якщо про кроки на шляху створення і перші результати діяльності Бучанської ОТГ продемонстрували  під час презентації, то про інші гості дізналися під час візиту в інклюзивно – ресурсний центр.

Нові соціальні об’єкти, що будуються, діяльність муніципальних програм, будівництво і реконструкція амбулаторій, освітніх закладів  у населених пунктах громади, створення на базі сільських рад ЦНАПів, робота над проектом  Центру безпеки, діяльність молодіжних організацій,-на всі ці пиання вони отримали відповіді.

Познайомилися із роботою сервісного центру МВС, який торік відкрився у Бучі і активно  та  якісно  надає послуги відвідувачам. Тут також створено умови для комфортного перебування громадян, впроваджуються нові сервіси для зручності.

Під час оглядової екскурсії містом, побували члени делегації на центральному цвинтарі і побачили, якою ціною Україна платить за мир у нас над головами, дізналися сумну статистику і помовчали, вшанувавши пам’ять Героїв.

11 Mar 2019 14:07