Бучанський школяр переміг на Всеукраїнській учнівській олімпіаді
image

Учень 11 класу школи №4 Станіслав Халімонов переміг на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з трудового навчання у Чернівцях.

З 17 по 22 березня у м.Чернівці проходив фінальний тур XXXVII Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання. Олімпіада проходила на базі Чернівецького багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей.

У складі команди Київської області був Халімонов Станіслав, учень 11 класу Бучанського НВК СЗОШ І-ІІІ ст. – ЗОШ І-ІІІ ст. 4. Виступ Станіслава був блискучим. Традиційно олімпіада з трудового навчання складається з трьох турів – комплексної роботи, теоретичного туру та творчого проекту.

Завдання розробляються окремо для технічних і обслуговуючих видів праці, для 9 та 11 класів. Темою комплексної роботи у 11 класі для хлопців було проектування та виготовлення пасивного акустичного пристосування. На теоретичному турі учасникам протягом 2 годин необхідно було підготувати рішення заданої проблеми. Творчий проект мав тему “Креативна настільна лампа”.

За результатами виступів Станіслав набрав найбільшу кількість балів серед учасників технічних видів праці і виборов абсолютну першість та 1 місце серед хлопців 11 класу.

У процесі змагань учень проявив свої творчі здібності, креативність, фантазію, конструкторські навички, вміння використовувати знання на практиці, презентувати і захищати свій проект.

Під час нагородження Станіслав звернувся зі словами подяки до журі за високу оцінку його здібностей. Він зазначив, що своїм успіхом він завдячує своєму вчителеві трудового навчання – Фальку Володимиру Вікторовичу, який підтримав і підготував його до здобуття перемоги.

27 Mar 2019 14:03