Бучанці самостійно прибрали свої вулиці без допомоги комунальників
image

Не дочекавшись коли міська влада Бучі та комунальні служби нарешті почнуть прибирати, активісти почали прибирати вулиці від сміття.

Активні громадяни міста не змогли дочекатися, поки мер Анатолій Федорук та його заступники почнуть прибирати вулиці Бучі від сміття, яке залишилося із зими. А тому вирішили самостійно, толокою, прибратися по власних мікрорайонах.

Спочатку вони влаштували опитування який з районів міста найбрудніший. Так, Юрій Єрмолаєв у групі “Громада Бучі” виступив з такою ініціативою. У результаті голосування виявилося, що на Депутатській поблизу гаражів, на Ястремщині. Так само в районі Вокзалу, Водопровідної та по узбіччях вулиць і трас, особливо в лісових районах міста.

І згодом по різних мікрорайонах міста бучанці самостійно вийшли на толоку щоб прибрати вулиці від сміття. Інформацію про це повідомила депутат міської ради Олена Березинець.

Мешканці будинку 8А на Тарасівській самостійно прибрали прилеглі території. Так само по інших вулицях міста та селах ОТГ так само люди самостійно прибирали засмічені території, не дочекавшись виконання цього від комунальників.

25 Mar 2019 11:19