Чому у Федорука почалася паніка через висвітлення проблем з лікарнею?
image

Лікарня у Бучі ніяк не може перейти на баланс міста через плани Анатолія Федорука на земельну ділянку під нею. Саме тому медичний заклад переживає постійні проблеми і скандали.

Після того, як депутат Бучанської міської ради Олександр Таможній у своєму зверненні показав що міський голова Анатолій Федорук хоче зробити з Бучею, це викликало у нього паніку і мер почав знімати виправдовувальні сюжети.

Відповідь сліпому погляду

Gepostet von Олександр Таможній am Mittwoch, 10. April 2019

Так, телеканал “Погляд”, який працює на відбілювання міського голови Бучі, намагаючись виправдати обвинувачення у привласненні території моргу, зняв сюжет, намагаючись хоч якось відбілити міського голову.

Так, у сюжеті журналісти показали жахливий стан приміщення моргу. І такий стан закладу пам’ятають усі бучанці за останні 20 років.

Нагадаємо, що ще з 2007 року Ірпінська міськрада прийняла рішення про передачу лікарні на баланс Бучанської міськради. Але за 12 років Анатолій Федорук так і не оформив правовстановчі документи на прийняття медичного закладу до складу громади Бучі. Наразі Ірпінь запропонував отримати бюджетні кошти – 150 млн грн. на будівництво нового корпусу на території Бучанської лікарні. І саме Ірпінська міськрада зробила надсучасний ремонт в лікарні і закупила нове обладнання. Але Анатолій Федорук виситупає проти будівництва нового корупусу лікарні за допомогою незрозумілих бюрократичних кроків.

Наше видання попросило прокоментувати цю ситуацію Олександра Таможнього, який саме і підняв це питання. На це питання він відповів так:
“Мер Бучі Анатолій Федорук постійно необгрунтовано звинувачує мене, що я, буцімто, лобіюю інтереси Ірпеня. Насправді ж я лобіюю інтереси бучанської громади, людей. Тому що мені все одно хто збудує у Бучі лікарню. Ірпінь має можливість залучити з державного бюджету 150 млн грн на будівництво нового корпусу лікарні, який дуже потрібен нашій громаді. Я вважаю, що нам потрібно об’єднати зусилля з Ірпенем і збудувати його для людей. І я бачу як Федорук зупиняє цей процес бюрократичними розкачуваннями, які йдуть у розріз з інтересами громади”, – підсумував Олександр Таможній.

Відтак, Анатолій Федорук прикриваючись бюрократичною тяганиною затягує процес розширення лікарні та реконструкції моргу. А відтак, він просто намагається присвоїти земельні ділянки на її території, щоб збудувати там багатоповерхові будівлі.

22 Apr 2019 13:31