Комунальники Бучі шокували станом гнилих машин і попросили у Федорука Peugeot
image

Мер міста Анатолій Федорук через це почав негласні репресії проти людей, які показали неприглядну картину справжніх реалій Бучі. Крім цього, у соцмережах бучанці розкритикували “подарунки” Федорука як спробу підкупу керівників сільрад. Адже таким чином він намагається підкупити їх перед парламентськими виборами, створюючи сітку з електоратом, щоб сховатися від кримінальних справ недоторканістю депутата Верховної Ради.

10 квітня працівники Бучанської ради урочисто вручили ключі від 5 нових автомобілів Peugeot Rifter старостам Блиставиці, Гаврилівки, Луб’янки та селищним головам Ворзеля й Мироцького.

Інформація про це одразу викликала нищівну критику жителів громади.

Подарунки старостам населених пунктів автомобілів обурили працівників Бучанського ЖЕКу, які прислали журналістці Олені Жежері світлини “хламу на колесах”, на яких їм доводиться їздити. Вони не можуть зрозуміти чому робітники такої важливої служби змушені пересуватися на аварійних авто, а нові машини купують сільським старостам, які нещодавно увійли до ОТГ.

Один з працівників Жеку написав журналістам: “Спитайте у цих негідників, чому в ЖЕК нову машину не купили. Машина разбита, тримається на чесному слові. А 24 години на добу на виїзді. Перетягнута вся проволкой і прогнивша. Ось куди треба було дати”, – повідомили журналістам Громада Приірпіння.

Цю ситуацію почали жваво обговорювати у соцмережах, багато бучанців підтвердили, що аварійна автівка їздить по місту. А кошти, придбані на нові авто більшість бучанців воліли б використати більш ефективно: як на нові машини для комунальних служб, так і на ремонти шкіл і садочків, які перебувають у аварійному стані.

Як місцеві видання, джерела у Бучанській раді після цих публікаціях у соцмережах мер Бучі Анатолій Федорукрозпорядився з’ясувати, хто передав фото гнилої автівки з ЖЕКу журналістам.

12 Apr 2019 11:06