Мерія Бучі подарувала ветеранам Великої вітчизняної пайки з простроченими продуктами (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно депутати Бучанської міської ради проголосували за надання допомоги ветеранам Великої Вітчизняної війни, але в харчових пайках були прострочені продукти 2015-2016 років виготовлення

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з посиланням на сторінку Бучанської міської територіальної громади у Facebook.

Ветеранів ВОВ міста Буча привітали харчовими пайками з нагоди річниці визволення Києва в Другій Світовій війні.

Шановні Бучанці! Ось таким харчовим пайком поздоровили(слово привітали в даний момент вживати недоцільно) ветеранів!!! Мабуть влада міста ніяк не може змиритись із тим фактом, що є ще живі ветерани! Тому, на їх думку, прострочені продукти (рік виготовлення 2015-2016) повинні надолужити цей момент! Термін придатності консервів загалом 24 місяці! Якщо трошки збільшити фото, то можна розібрати чітко дату виготовлення; а наразі вже листопад 2019 року!.. Ось вам і корупція на місцевому рівні! Цікаво, як у майбутньому будуть віддавати шану нашим захисникам Вітчизни, які зараз відчайдушно захищають кордони рідної України!!! А нинішня влада Бучі так і до своїх рідних батьків ставиться? Не забувайте, для мене ви вже давно не шановні!, що явище бумерангу відмінити неможливо!!!, – прокоментував ситуацію місцевий активіст Віталій Іщенко.

11 Nov 2019 19:29