Пожежа на складах у Ворзелі: стали відомі подробиці
image

У результаті пожежі частково згоріли 1500 квадратних метрів приміщення, а також виробниче обладнання. Пожежа виникла з поки невідомих причин, поліція порушила провадження.

29 березня у Ворзелі згоріли виробничо-складські приміщення підприємства з виготовлення військової амуніції. Повідомлення про загоряння у двоповерховій будівлі на вулиці Курортній у селищі Ворзель надійшло до ДСНС о 20:05. На місце одразу ж виїхали рятувальники. За словами очевидців, язики полум’я піднімалися на кілька метрів, охопивши складське приміщення з прибудовами. Площа спалаху склала 1 200 квадратних метрів.

В Ворзеле горят склады с военной экипировкой

Gepostet von Информатор Киев am Freitag, 29. März 2019

Охорона в паніці металася між складами. Через сильний вітер була загроза розповсюдження вогню на сусідні будівлі. Пожежники з Ворзеля своїми силами не могли загасити полум’я, і ​​на допомогу були викликані розрахунки з усієї області: на допомогу приїхали вогнеборці і техніка з Ірпеня, Вишгорода, Бородянки, Боярки та Вишневого. Усю ніч заливали вогонь в окремих його осередках. Повністю загасити полум’я вдалося лише через 11 годин, вранці в суботу”, – розповіли нам в ДСНС Київської області.

Так довго гасили пожежу через величезній площі загоряння, високої температури і невеликий міцності будівлі з металоконструкцій. До гасіння було залучено 13 одиниць техніки та 60 чоловік. В результаті пожежі частково згоріли 1500 квадратних метрів приміщення, а також виробниче обладнання. Постраждав один працівник складу 1981 року народження, він отруївся чадним газом. Чоловіка госпіталізували в Ірпінську райлікарню, його здоров’ю нічого не загрожує. На щастя, загиблих немає. У результаті пожежі частково згоріли 1500 квадратних метрів приміщення, а також виробниче обладнання.

Повністю вигорів склад, де знаходилися військові каски. Вони зроблені з міцного матеріалу, тому не постраждали.

01 Apr 2019 09:17