Прикриваючись Аваковим, аферист вимагає з будівельної групи “Синергія” 30 квартир
image

Будівельна група “Синергія”, яка є одним із найбільших забудовників та соціально відповідальних компаній Київської області, заявляє про спробу шахрайства з боку Армена Согомоняна, який представляється радником Міністра внутрішніх справ і через посередників вимагає від власників “Синергії” передати йому та його оточенню 30 квартир у кількох житлових комплексах “Синергії”. Про це сьогодні заявили у прес-службі будівельної групи “Синергія”.

“Громадянин Армен Согомонян має на Київщині репутацію шахрая та афериста, який тисне на підприємців з метою отримання персональної вигоди, погрожуючи їм розправою з боку керівництва Міністерства внутрішніх справ. Втім, за нашою інформацією, Армен Согомонян просто підставляє Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Адже, дізнавшись про причетність Согомоняна до шахрайських дій, пан Аваков розпорядився звільнити Согомоняна з числа радників ще декілька років тому. Після цього Армен Согомонян неодноразово представлявся радником міністра МВС, реалізовуючи шахрайські схеми з бучанською землею”, – повідомили у прес-службі будівельної групи “Синергії”.

Будівельна група “Синергія” подала заяву про вчинення кримінального правопорушення Арменом Согомоняном за фактами шахрайства та перешкоджання господарській діяльності до поліції та прокуратури.

06 Sep 2019 14:26