Сміття у Бучі не вивозять через перебої у графіку роботи, – міськрада
image

Підрядник, який за новими правилами має вивозити сміття, пояснив невиконання своїх обов’язків перебоями в роботі. З чого випливає, що вірма просто не може виконати увесь об’єм робіт, покладених на неї.

Як повідомили на сайті “Тарасовська Буча“, по вулиці Заводській два ранки поспіль не вивозять сміття нові підрядники з ТОВ “Крамар Еко”, яких зі скандалом нещодавно завів мер міста Анатолій Федорук.

Відповідно до нових правил послугу має надавати згадане підприємство, але телефон, що вказаний у пошуковій системі, не відповідає. У Бучанській міській раді ситуацію пояснили так, що “проблеми склалися через перебої у графіку, але все приберуть”. Вартість: 24,59 грн з однієї особи, що мешкає в будинку.

Телефон “Крамар Еко”: 0632630740.

Зареєстроване підприємство на Кузьменка Юрія Петровича у Святошинському районі Києва. Статутний капітал станом на 04.04.2019 складає 7 000 000 грн. Однак, з огляду на те, що підприємство не справляється із покладеними на них обов’язками, скидається на те, що фірма не має відповідних ресурсів і просто не витягує усі об’єми робіт.

04 Apr 2019 13:21