Сміттєва криза у Бучі: смітники так і не вивозять
image

Попри запевнення мера Бучі у реформуванні системи ЖКГ, сміття у місті продовжує накопичуватися і не системно не вивозиться тижнями.

Жителі Тарасівської Бучі продовжують скаржитися на системне засмічення мікрорайону і бездіяльність комунальників. Дописувач Rika Tika у групі “Буча район Тарасівська (ЛБ)” опублікувала пост, в якому описує санітарний стан мікрорайону із публікацією світлин сміттєзвалища поблизу будинку упродовж місяця:
“Шановні депутати району Тарасівська, адміністрація БУЖКГ, відділ благоустрою!
Останнім часом ситуація із вивезенням сміття у нашому районі стає все гіршою. Контейнерів не вистачає, поряд накопичилась гора сміття, яка вже кілька тижнів не прибирається. 
‌Зверніть будь ласка, на неї увагу!
‌Фото від 11 березня, 31 березня, 2 квітня, а купа все на місці…”


На фото, які фіксувалися упродовж місяця, можна бачити, що міська влада навіть не думає займатися прибиранням територій і перетворює місця для збирання сміття на смітники посеред міста.


Нагадаємо, що у Бучі більше року триває сміттєва криза, у результаті чого в більшості мікрорайонів міста місяцями не вивозять сміття. Нещодавно мер Анатолій Федорук заявив про реформування галузі, за якої бучанці будуть змушені самостійно купувати сміттєві баки за тисячу гривень і слідкувати за тим, щоб їх не крали і т.д.

03 Apr 2019 11:29