Суд призначив 15 років позбавлення волі за вбивство
image

До 15 років позбавлення волі засуджено особу, який знайшов револьвер та хизуючись вбив людину

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні, за фактом вчинення злочинів, передбачених п. 7 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п.п. 1,7 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України.

Засуджений в липні 2016 року знайшов сумку, в якій знаходилися револьвер «STALKER» та 94 бойових припасів до нього. Знахідку привласнив та став носити при собі без законного дозволу.

У липні цього ж року вночі маючи при собі револьвер перебував в кафе, де вживав алкогольні напої та розважався. Не бажаючи, щоб невідомі особи знаходились поруч з ним в «його барі», дістав перероблений саморобним способом револьвер та демонстративно скерував його в напрямку одного з потерпілих. Після цього здійснив два постріли в підлогу перед його ногами та виштовхнув за межі кафе-бару. Потерпілий маючи на меті вибити із рук пістолет отримав вогнепальне кульове поранення, від якого помер на місці.

На цьому злочинець не зупинився, а вистрелив в руку ще одній особі.

За результатом судового розгляду, колегією суддів Ірпінського міського суду обвинуваченого визнано винним та призначено покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

11 Mar 2019 14:04