Тарифи на комуналку підвищать після виборів
image

Тарифи на комунальні послуги для українців будуть зростати і підвищаться після виборів.

Вже у травні 2019 року українці отримають платіжні листи з новими , підвищеними цінами на опалення і гарячу воду. Так, заступник голови КМДА Петро Пантелєєв у розмові з журналістами зазначив, що майбутнє підвищення ціни на комунальні послуги на 20% не є останнім.

За словами чиновника, підвищення заплановане вже на 1 травня поточного року, затверджене відповідним рішенням міськадміністрації Києва. Тепловим організаціям потрібно буде скоригувати тариф, згідно цього здорожчання.

За словами Пантелєєва, вартість газу в Україні прив’язує до себе і коригування тарифів для населення від “Київтеплоенерго”. “Поки що ми йдемо за процедурою, передбаченою законодавством, щоб не піддавати киян ризику перебоїв з поставками послуг. Це потрібно для того, щоб влітку не було перебоїв з поставками гарячої води тощо”, — зазначив у розмові з журналістом Петро Пантелеєв.

Крім того, заступник голови КМДА нагадав, що з тих грошей, які споживачі сплачують за опалення і гарячу воду, більше 80% автоматично спрямовується на розрахунки за газ компанії НАК Нафтогаз.

26 Mar 2019 13:34