У Бучі ліквідували пожежу у приватному будинку
image

3 червня о 16 год. 33 хв. до оперативно-рятувальної служби міста Ірпінь надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку за адресою: м. Буча, вул. А. Малиновського.

Отримавши повідомлення, на місце події негайно були направлені 1 відділення державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь, 1 відділення державної пожежно-рятувальної частини м. Буча та 1 відділення державного пожежно-рятувального посту сел. Ворзель. По прибуттю на місце виклику стало відомо, що вогнем охоплено 2-й поверх будівлі, перекриття крівлі, та є загроза розповсюдження полум’я на нижче розташований поверх. 

Завдяки оперативним діям бійців пожежно-рятувальних підрозділів було зупинено розвиток пожежі та врятовано перший поверх будівлі. 
Загалом на місці працювало 17 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. Локалізовано пожежу о 17:02, а о 17:30 повністю ліквідовано. 
Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття житлового будинку, облицювання стін та стелі другого поверху, речі домашнього та побутового вжитку. 

Загиблих на місці пригоди не виявлено, причина загорання та збитки від пожежі наразі встановлюються.

05 Jun 2019 12:31