У Бучі міськрада розірвала договір оренди земельної ділянки із скандальним забудовником Мирончуком

15 листопада Бучанські депутати одностайно прийняли рішення про розірвання договору оренди земельної ділянки з компанією «Комфорт ЛТД» Антона Мирончука. Про це повідомляє видання «Моя Київщина».

Бучанська громада була обурена цим договором, тому що забудовник Мирончук незаконно знищив дубово-грабову рощу, яка була заповідною зоною. До цього депутати не могли прийняти рішення про розірвання договору три рази.

“Із самого початку каденції я визначила для себе розв’язання цієї проблеми як один із пріоритетів по Бучі. Й от зараз, нарешті, прийнято рішення в інтересах громади – 26 голосів за розірвання договору оренди із забудовником. Так би одразу“, — написала народна депутатка від 96 округу Ольга Василевська-Смаглюк.

За інформацією ЗМІ, Мирончук є найбільш скандальним забудовником Ірпеня та Бучі. Антона Мирончука неодноразово звинувачували в побитті активістів та спаленні автівок громадських діячів.

При цьому Антон Мирончук є найбільшим боржником зі сплати пайової участі до бюджету Ірпеня, а на рахунки його компанії «Орлан-Інвест Груп» накладений арешт.

16 Nov 2019 10:35