У Бучі в скандальновідомому ЖК пограбували 17 квартир
image

Сталося пограбування 17 квартир ЖК “Форест Ленд”. Про це повідомляється у пабліку “Ірпінь+“.

За словами дописувачів, грабіжники виламували замки на дверях, вікна та балконні двері, дійшли до 4 поверху. Було вкрадено котли, радіатори, бойлери, варочні поверхні, духові шафи, ванни, інструменти і т.д.

Нагадаємо, нещодавно проходила безстрокова акція протесту ошуканих мешканців ЖК «Форест Ленд».Відповідне відео є на сторінці цієї спільноти у мережі Фейсбук.

Як відомо, будинки новоселів введені в експлуатацію більше двох років тому. Проте ні газу, ні електроенергії, ні води немає… Люди з дітьми за таких умов намагаються якось виживати.

Вони запевняють, що забудовник, який годував їх обіцянками, вже перестав виходити на зв’язок. Зі свого боку, прокуратура більше року затягує слідство.

У відчаї люди навіть писали відкритого листа на ім’я Президента України, щоб таким чином привернути увагу вищих посадовців держави та спільноти на дії осіб, яких вони підозрюють у махінаціях.

Жителі ЖК «Форест Ленд» упевнені, що у шахрайських схемах задіяні представники родини забудовника Андрія Немерюка, зареєстровані у Хмельницькому.

Небайдужа громада переконана, що у такому стані справ винна й міська влада на чолі з мером Бучі Анатолієм Федоруком.

Проте завідувач відділу житлово-комунального господарства БМР Олена Докай запевняє, що місцева влада не має жодного відношення до здачі будинку в експлуатацію.

Мовляв, такими повноваженнями в даному випадку наділена Державна архітектурна будівельна інспекція Київської області.

Відносно інженерних комунікацій, то їхні умови проектування, підключення здійснюються профільними надавачами послуг.

27 Feb 2019 15:45