У Києві закриють вулицю Обухівську від машин з Ірпеня та Бучі
image

Депутати Києва прийняли рішення обмежити рух траспорту по вулиці Обухівській у Святошинському районі, щоб зменшити рух авто з Ірпеня та Бучі.

20 березня відбулась нарада в РДА щодо обмеження руху транспорту по вулиці Обухівській у Святошинському районі. З ініціативи місцевих мешканців було підняте питання про заборону транзитного проїзду автомобілів з Ірпеня та Бучі, через що на мікрорайоні відбуваються проблеми. Про це повідомляє “Громада Київщини“.

Дане питання вирувало у житті місцевої громади понад рік, однак місцева влада так і не вжила заходів щодо підвищення безпеки руху на вулиці Обухівській чи облаштування об’їзних шляхів. Через це на нараді в Райдержадміністрації 20 березня прийняли рішення, про часткове обмеження проїзду вулицею та погодження нової схеми дорожнього руху у мікрорайоні.

“Пропонуємо рішення, яке на півроку вирішить цю проблему. Блоків ставити не будемо. Нові будівельні норми дозволяють, тому зробимо завуження частини дороги. В автомобілів, які їдуть зі сторони Ірпеня  не буде можливості повернути праворуч. Залишимо частину проїзду тільки на виїзд з Обухівської на Булаховського”, – пояснив рішення
очільник КП “Центр організації дорожнього руху” ВікторЧерній.

 

21 Mar 2019 15:30