В Ірпені затримали наркодилера, який розповсюджував наркотики через соцмережі
image

Молодого чоловіка, що продавав отруту затримали завдяки небайдужим громадянам.

За повідомленням Національної поліції у Київській області, від громадян Ірпеня надійшло повідомлення від громадян про те, що на їхніх будинках, парканах та інших будівлях з’являються незрозумілі зображення. Оперативні працівники зацікавились цією інформацією. У правоохоронців виникла підозра, що це пов’язано із наркобізнесом. Стіни розмальовують з метою реклами Інтернет-магазину по збуту наркотиків, тому встановили контакт зі збувачем через Інтернет та здійснили декілька оперативних закупок.

Для їх збуту чоловік використовував одну із соціальних мереж. Лишав повідомлення, здійснював переписку і залишав закладки. В його помешканні поліція спільно з прокуратурою провели санкціоновані обшуки, під час яких вилучили системний блок, мобільні телефони та електронні картки, за допомогою яких здійснювався продаж наркотиків та оплата. Також вилучили близько 1кг. канабіса.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, слідчими проводиться досудове розслідування за ст. 307 Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано за ст.208 Кримінального-процесуального кодексу України. Подальшу міру  запобіжного заходу обиратиме суд.

12 Jun 2019 11:21