Відразу 17 квартир: злодії обчистили новобудову
image

У Бучі під Києвом в ніч з п’ятниці на суботу, 9 лютого, в житловому комплексі «Форест Ленд» зловмисники обікрали 17 квартир. А на наступний день були здійснені чотири крадіжки в будинках по вулиці Толстого в Ірпені.

Про це повідомляють в соціальних мережах. Згідно з повідомленням, з ще не заселених квартир, де проводилися ремонтні роботи, винесені бойлери, радіатори, варильні поверхні, духові шафи, ванни, котли опалення та будівельні інструменти.

Люди припускають, що діяла група людей, що добре орієнтуються в цих населених пунктах. «Стільки всього виносили, і ніхто не бачив? Це ж не в сумку скласти! »- коментатори обурені тим, що злодії пройшлися одразу за кількома квартирах охороняється новобудови в Бучі, яка, правда, знаходиться на відшибі і комунікації до цього будинку ще не підключені.

«Злодії поки не спіймані. Всі крадіжки в Бучі відбулися не просто в одному будинку, а на одному поверсі. Злодії влазили в незаселені квартири, зламуючи вікна чи двері. У поліцію поки надійшло сім заяв. Однак, швидше за все, до нас звернуться й інші потерпілі. Що стосується крадіжок в сусідньому місті, Ірпені, то вони навряд чи якось пов’язані з випадком в Бучі. В Ірпені злодії побували в різних будинках », – повідомив« ФАКТАМ »начальник прес-служби Національної поліції Київської області Микола Жукович.

01 Mar 2019 11:01