Як пережити спеку, що насувається?
image

У найближчі тижні в Україні температура сягатиме +30+35 градусів.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

В найближчий тиждень погода в Україні очікується спекотною і прохолода може порадувати лише у західних областях. Там пройдуть грози і зливи, а температура вдень не перевищить +25 +28 градусів.

“Спека. Спека. Спека. Такий він, прогноз погоди на найближчий тиждень. Денна температура повітря становитиме +30 +35 градусів, у західних областях +27 +31 градус. Пожежна небезпека зросте, особливо в посушливих місцях. Обережно!

Короткочасні дощі з грозами завтра, 10 червня, пройдуть в західній частині України, на Півночі, у Вінницькій області місцями у Харківській області. Не забуваємо, що при грозах можливі сильні зливи, шквали, град. Все. На решта території сухо”, – попередила Наталка Діденко.

У Києві в понеділок буде спекотно і душно, можлива невелика гроза.

“В Києві понеділок буде спекотним, до +30 +32 градусів, є ймовірність грозового дощу, який тільки підсилить відчуття задухи. Хоча, звичайно, під час дощу можна буде трохи вдихнути і видихнути, так як температура повітря тимчасово знизиться. Наступний тиждень в Києві буде спекотним, ймовірність дощів – невисока”, – повідомила синоптик.

12 Jun 2019 13:17