З 1 березня відділ ведення Державного реєстру виборців працюватиме у вихідні дні
image

З метою забезпечення своєчасного виконання завдань щодо складання та уточнення списків виборців для підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету 
Бучанської міської ради у березні працюватиме у вихідні дні.

Шановні виборці! Якщо у вас виникли питання, просимо особисто звертатися у відділ ведення Державного реєстру виборців, який знаходиться за адресою: м. Буча, вул . Енергетиків, 12, перший поверх.Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (04597) 48-3-66.
Прийом громадян Бучанський відділ ведення Державного реєстру виборців здійснює з понеділка по четвер з 08-00 до 17-00 та у п’ятницю з 08-00 до 16-00, обідня перерва з 12-00 до 13-00 години.

При собі необхідно мати :
– паспорт особи або тимчасове посвідчення громадянина України, якщо особа нещодавно набула громадянства України;
– у разі зміни прізвища — документ, що підтверджує ці зміни;
– доручення (виборець нездатний самостійно пересуватись має право на уповноваження іншої особи);
– свідоцтво про смерть (для виключення виборця, який помер);
– документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни виборчої адреси (оригінали).

Виборці, виборча адреса яких знаходиться на території АРК та м.Севастополя, можуть не додавати до заяви документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування.

Виборці, виборча адреса яких знаходиться на тимчасово окупованих територіях районів, міст, селищ і сіл, їх частин у Донецькій та Луганській областях, межі та перелік яких визначаються Законом України “Про особливості державної політики та забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, можуть не додавати до заяви документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування. ”

Для он-лайн перевірки своїх даних для Вас функціонує сервіс Державного реєстру виборців (Особистий кабінет виборця), де можна перевірити своє включення до Реєстру за допомогою он-лайн «Кабінет виборця».

28 Feb 2019 10:51