Велика кільцева: оголошено перший тендер на будівництво дороги навколо Києва
image

Зазначається, що Служба автомобільних доріг Київської області оголосила тендер на будівництво Великої кільцевої автомобільної дороги навколо столиці. 

Роботи мають провести на ділянці від траси Київ-Ковель-Ягодин до траси Київ-Чоп.

“Будівництво Великої кільцевої дороги є важливим та довгоочікуваним проєктом не лише для області, а й для країни в цілому.
Нова обхідна дорога – це і про розвантаження автошляхів, і про безпеку водіїв та пасажирів. Хто саме будуватиме, обиратимуть за відкритою процедурою”.

Очільник КОДА – Василь Володін

Будівельна довжина об’єкту складає понад 18 кілометрів. Згідно з проєктом, на ділянці розташовуватимуться дев’ять штучних споруд, серед яких мости, шляхопроводи та естакада.

Нагадаємо, до кінця цього року завершиться будівництво нової ділянки Великої Кільцевої дороги. Також в районі кільцевої дороги з’явиться закінчують нову транспортну розв’язку над вулицею Богатирською.

Також повідомлялося, що в рамках програми “Великого будівництва” поблизу Обухова вже проклали понад 4 кілометри нового асфальту. Завдяки капітальному ремонту Обухівську та Кагарлицьку громади з’єднає якісна і безпечна дорога.

13 Dec 2021 12:05