Товариство «Відважних» відзвітувало про хід відновлення ЖК «Burgundia» 
image

На будівництві житлового комплексу «Burgundia», розташованого в передмісті столиці – місті-герої Ірпені – активно продовжується реконструкція та відновлювальні роботи. Про це повідомляє пресслужба товариства «Відважних».

Команда будівельників продовжує здійснювати внутрішні «мокрі» роботи (штукатурка, шпаклівка, стяжка), завершує укладання кахелю в місцях загального користування. Також змонтували світильники в під’їздах, замінили пошкоджені двері в квартири, відновлюють газову систему на фасадах будинків. Завершується відновлення фасадів та тротуарної плитки на території комплексу. Крім того, закінчився ремонт покрівлі та укріплення основних стін, яке проводилося згідно з рішенням проєктного інституту.

«Незабаром заселення житлового комплексу. Ніщо не може змінити намір “Відважних” вести справи до кінця!» – наголошується в повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що менеджери товариства «з радістю нададуть інформацію щодо нерухомості та будівництва житлових комплексів» за телефонами (096)8880782(063)8880782 та (050)8880782.

«Товариство “Відважних”  – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк. З 2010 року колектив “Відважних” побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній “Відважних” створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК “Новатор”, “Варшавський Двір”, “Rich Tоwn Буча”, “Буча Квартал”, “Центральний Буча”, “Парковий”, “Лісова Буча”, “Полтавський”, “Central House” тощо. Наразі ТОВ “Відважних” здало в експлуатацію ЖК “Novator Irpin” та розпочало вручення права власності у ЖК “Burgundia” в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені», – відзначає пресслужба.

20 Sep 2022 18:49