Вигідна програма розтермінування в житлових комплексах від товариства “ВІДВАЖНИХ”
image

Якщо Ви давно мріяли про нове, сучасне та комфортне житло в Ірпені — в одному з найкращих містечок Київщини, товариство “ВІДВАЖНИХ” представляє Вам нову програму розтермінування без здорожчання! 

Наразі Ви можете придбати квартиру у розтермінування на 12 місяців з першим внеском 10%. Зазначимо, що упродовж оплати квартири, її вартість не змінюється 

При зведенні будинків товариство «ВІДВАЖНИХ» дотримується усіх будівельних норм, втілює новітні технології та забезпечує якість і надійність житлових об’єктів! 

Нагадуємо, що наш відділ операцій з нерухомістю чекає на вас щодня з 09:00 по 17:00 за адресою: місто Буча, вул. Шевченка, 1а

За деталями звертайтеся до наших менеджерів: 

096 888 07 82

063 888 07 82

050 888 07 82

Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Лише в минулому році на 9 місяців раніше товариство «Відважних» здало житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручило ключі інвесторам від власних квартир житлового комплексу «Novator Irpin». Цього року компанія вручила ключі від ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені.

12 Feb 2023 20:10